«

»

4. April: Foredrag af Jacob Surland

Tirsdag den 4. april kl. 19, i Hvalsø Kulturhus, Skolevej 12, 4330 Hvalsø

Denne aften får vi besøg af Jacob Surland, Fine Art Photographer, der i ord og billeder vil fortælle om tilblivelsen af sine spændende fotos, der er resultatet af en utrolig kreativitet og fotografisk/teknisk indsigt.

Om foredraget oplyser Jacob:

“Jeg vil fortælle om kreativ billedbehandling, og den rejse jeg har været på for at ende, hvor jeg er i dag. For mig er det de digitale processer, der følger efter, at jeg har “skudt” billedet, der er de mest interessante. Det er lidt utraditionelt at synes, at det er mere spændende end at “skyde” billederne. Det jeg arbejder med, er stemning og med elementer fra det uvirkelige. Jeg vil vise, hvordan min arbejdsproces er, og hvordan den har udviklet sig, så det kan give inspiration til selv at starte på kreativ billedbehandling”.

Jacob har tidligere præsenteret nogle af sine billeder for et større publikum i blandt andet galleriet Farver Hammers Gård, Roskilde, så sent som i slutningen af 2016.

Du kan nyde Jacob Surlands fotos på hjemmesiden http://jacobsurland.smugmug.com/

Vel mødt til en spændende aften i selskab med Jacob Surland!