Om Lejre Fotoklub

Klubben blev startet i august 2006 af en flok fotoentusiaster fra Kirke Hvalsø og omegn. Klubben har til formål at skabe en uformel fotoklub i Lejre Kommune, hvor der er plads til fotointeresserede med forskellige udgangspunkter.
Om du er absolut begynder, let øvet, halv- eller helprofessionel betyder intet. Netop forskelligheden er en styrke i klubben. Vi er der for at lære af hinanden og være sammen om en fælles interesse.
Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi laver, er du velkommen til at besøge os på en af vores klubaftener. Klubben har 45 medlemmer.

Lejre Fotoklub er medlem af Region Nord Foto – en sammenslutning af fotoklubber. Se mere om Region Nord Foto her.

Bliv medlem

Hvis du er interesseret i at se hvad vi laver og gerne vil være medlem så send en mail og lav en aftale. Vi vil sørge for at der bliver taget godt imod dig, og du kan deltage nogle klubaftener inden du bestemmer for at blive medlem. Vores kontaktoplysninger står her   Som medlem er …

View page »

Kontaktoplysninger

Klubhus: (Se i kalenderen hvornår vi mødes) Hvalsø Kulturhus Skolevej 12 4330 Kirke Hvalsø   Bestyrelse: Formand: Flemming Knappmann E: flemming@lejrefotoklub.dk M: 2870 7112 Kasserer: John Nielsen E: john@lejrefotoklub.dk M: 2485 0357 Bestyrelsesmedlem: Jan Vejlø Rasmussen E: jan@lejrefotoklub.dk M: 2164 3061 Bestyrelsesmedlem: Søren Anthonsen E: soren@lejrefotoklub.dk M: 3011 2808 Bestyrelsesmedlem: John S. Nielsen E: johns@lejrefotoklub.dk M: …

View page »